Jesteśmy nowoczesnym zespołem miłośników dietetyki, którzy w przyjemny i profesjonalny sposób pomogą Państwu dobrać i zrealizować indywidualny program żywieniowy.
Mgr inż. Zuzanna Cybulska

Jestem dietetykiem klinicznym od 2011 roku, wykładowcą na dwóch wrocławskich uczelniach. Własną poradnię dietetyczną prowadzę od 2014 roku. Moją pasją i powołaniem jest człowiek. Potrafię słuchać. Sukcesy moich pacjentów to moje sukcesy. Głęboko wierzę, że odpowiednim sposobem żywienia jesteśmy w stanie poprawić swoje samopoczucie i funkcjonowanie organizmu.
Doradzam, w jaki sposób odżywiać się, aby zachować zdrowie oraz jak wspomagać leczenie chorób wywołanych przez z nietolerowanie niektórych pokarmów.
Jestem aktywnym członkiem Zarządu Polskiego Towarzystwa Dietetyki, absolwentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.
Współpracuje z Helfio
Nie korzystam z gotowych diet, z każdym pacjentem pracuje indywidualnie, uwzględniając jego stan zdrowia, nawyki, styl życia oraz preferencje żywieniowe. Potrafię wsłuchać się w potrzeby pacjenta i bardzo stara się, aby ułożony plan żywieniowy był efektywny, skuteczny i dopasowany do możliwości oraz umiejętności kulinarnych osoby, którą się opiekuję.
Stale podnoszę kwalifikacje, uczestnicząc w konferencjach, warsztatach i szkoleniach z zakresu dietetyki, alergii i nietolerancji pokarmowych, psychodietetyki, żywienia sportowców. W trakcie swojej kariery zawodowej współpracowałam lub współpracuję z profesjonalnymi placówkami medycznymi.
Certyfikaty/ kursy/ szkolenia
- certyfikat „Dieta w leczeniu PCOS i INSULINOOPORNOŚCI” 2017
- certyfikat „Dietetyka sportowa” 2017
- certyfikat „Dietetyk przyjazny pacjentowi z celiakią” 2017
- certyfikat „Dieta w chorobach tarczycy” 2015
- certyfikat „Immunodiagnostyka alergii i nietolerancji pokarmowych”. Cambridge Diagnostics (Polska) 2012
- certyfikat „Diagnostyka genetyczna dla dietetyków: celiakia i nietolerancja laktozy”. Polskie Towarzystwo Dietetyki Oddział we Wrocławiu 2013
- certyfikat „Najnowsze trendy w leczeniu żywieniowym alergii i nietolerancji pokarmowych”. Instytut Mikroekologii 2015
- certyfikat DF Medica Genodiet z zakresu nutrigenomiki, nutrigenetyki, ustalania diety przy wykorzystaniu testów genetycznych 2013
- certyfikat uczestnictwa w konferencji szkoleniowej z zakresu prowadzenia diety bezglutenowej. VIII Międzynarodowy Dzień Celiakii. Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu 201
- uzyskanie certyfikatu „Skuteczne odżywianie i suplementacja w sporcie”, PPHU „Intermed” 2013
- certyfikat „Psychodietetykainnowacyjne podejście w leczeniu nadwagi i otyłości” 2015
- Profilaktyka Zdrowia – Iwona Gryszkin, praktyka zawodowa; zakres obowiązków: praktyczna nauka zawodu dietetyka
- szkolenie uprawniające do przeprowadzania audytów wewnętrznych systemu HACCP, Dekra
- praktyka zawodowa w Hortex Holding SA ZPOW Skrzyńsko.
Doświadczenie kliniczne zdobywałam współpracując z:
- Przychodnią Lekarzy Specjalistów i Stomatologów „VITA” we Wrocławiu
- Centrum Pulmonologii i Alergologii w Karpaczu
- Centrum Medycznym EuroMediCare – szpitalem specjalistycznym oraz przychodnią we Wrocławiu
- NZOZ Przychodnią na Nowym Dworze we Wrocławiu (NFZ)
- Kliniką Diety Gryszkin we Wrocławiu
Specjalizacja: dietetyka kliniczna, redukcja masy ciała, insulinooporność, Hashimoto, PCOS, nietolerancje pokarmowe
Katarzyna Lelek

Jestem absolwentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kierunku Żywienie człowieka i dietetyka, a obecnie kontynuuję naukę na Wrocławskim Uniwersytecie Medycznym na kierunku Dietetyka.
Od lat interesuję się tematem żywienia i wpływu codziennej diety na zdrowie i funkcjonowanie organizmu. Regularnie podnoszę swoje kwalifikacje podczas szkoleń, kursów i konferencji naukowych.
Uświadamiam pacjentów, w jaki sposób odżywiać się, aby zachować zdrowie i dobre samopoczucie, a także doradzam w jaki sposób dietą wspomóc leczenie chorób żywieniwozależnych.
Jestem specjalistką w dietoterapii insulinooporności, cukrzycy typu 2, zaburzeń lipidowych oraz chorób tarczycy.
Od 2 lat pracuję indywidualnie z pacjentami dzieląc się swoją wiedzą, podnosząc świadomość żywieniową by osiągać ich cele i poprawić stan zdrowia. Wierzę, że każdy może zmienić nie tylko swoje nawyki żywieniowe, ale i cały sty życia, pamiętając, że każda zmiana rozpoczyna się od małych kroków. Pomagam swoim podopiecznym stawiać te małe kroki ogromną satysfakcję sprawiają mi ich sukcesy. Uświadamiam, w jaki sposób odżywiać się, aby zachować zdrowie i dobre samopoczucie, a także doradzam w jaki sposób dietą wspomóc leczenie chorób żywieniwozależnych.
Do każdej osoby podchodzę indywidualnie, uwzględniając potrzeby, trudności i preferencje. Wszystkie podejmowane kroki i stawiane cele muszą być mierzalne i dostosowane do osobistych możliwości. Taką zasadą kieruję się w pracy z pacjentem.
Specjalizacja: dietoterapia insulinooporności, cukrzycy typu 2, zaburzeń lipidowych oraz chorób tarczycy
Marta Piorun
Absolwentka AWF Wrocław na kierunku Turystyka i Rekreacja, specjalność Rekreacja Ruchowa. Uprawnienie instruktorskie:
- Trener personalny
- Instruktor Kettlebell Strong First SFG1
- Neuroathletic Coach Level 1
- Flexible Streel Level 1
- Fitness i ćwiczenia siłowe
- Kajakarstwo
- Nordic Walking
- Aquafitness
Ze sportem związana od dziecka, zarówno w grach zespołowych (koszykówka), jak i dyscyplinach indywidualnych (sztuki walki, snowboard). Miłośniczka biegów przygodowych i z przeszkodami, których pokonanie wymaga ogólnej sprawności fizycznej. Mając doświadczenie z kontuzją stawów kolanowych stawia przede wszystkim na mobilność i jakość ruchu. Jest wymagająca, ale przy tym zawsze uśmiechnięta i potrafiąca docenić trud włożony w wysiłek przez swoich podopiecznych.
Specjalizacja: Treningi personalne, indywidualne plany treningowe
Kontakt:
Telefon: +48 663 422 844
E-mail: marta.piorun@gmail.com
Otari Ghuladze
